Kontrolli i cilësisë - Kunshan Alex hekurudhave fiksim Co, Ltd

1.Quality kontrollin e rrjedhjes:

Lëndët e para të hyjë në inspektimin në hyrje inspection- e parë të procesit në produktin inspektimit inspection- të produktit të përfunduar

line3

2. Produkt Testimi artikull:

1). komponenti kimik 2). Vetitë fizike 3). Rezistenca korrozioni i sipërfaqes 4). Përmasat dhe cilësia pamja

line3

3.Inspection Pajisje

 

     
 HB sclerometer  3Dprojector HB sclerometer
     
HRC sclerometer HV sclerometer   Testimi i energjisë Impact
     
rrip elastik detektor jeta lodhje   Spektri Analyzer analiza metallographic
     
 makine universale testimi  Universal testimi machine1   Salt spërkatje kontrollor