GAGELOK Rail Meneng Spike

Short Description:

Materials: Steel Q235,35#,45#; Alloy Steel 40Cr,42CrMo,35CrMo Grade: 3.6/4.6/4.8/5.6/5.8/6.8/8.8/10.9/12.9 Surface: Plain Oiled, Oxygen Black, Zinc Plated, Hot Dip Galvanized, Dacro coating Material Refer to: DIN 17221,BS 970, GB/T 4357, GB/T 4358 Packing: Less than 25KG per double layer woven bag in fumigation free pallet  MOQ: 3000 Piece/Pieces  Supply ability: 5000 Ton/Tons per Month  Delivery: within 20 working days GAGELOK Rail Screw Spike Name Railway Screw Spike Type Ss5.-150 V...


  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, ETC
  • Detail produk

    Tags Product

    Bahan : Steel Q235,35 #, 45 #; Alloy Steel 40Cr, 42CrMo, 35CrMo

    Bahan : 3.6 / 4.6 / 4.8 / 5.6 / 5.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9

    Lumahing : Plain nglengo, oksigen Black, Seng dilapisi, Hot Dip Galvanized, Dacro nutupi

    Material Hubungi : DIN 17221, BS 970, GB / T 4357, GB / T 4358

    Packing : Kurang saka 25KG saben tas lapisan dirajut pindho ing fumigation pallet free 

    MOQ : 3000 Potongan / 

    Kemampuan sumber : 5000 Ton / ton saben Wulan 

    Delivery : ing 20 dina apa

    GAGELOK Rail Meneng Spike

    Meneng spike (1)

    Meneng Spike (93)

    Meneng Spike (38)

    jeneng Railway Meneng Spike
    Koleksi Ss5.-150 V20-135
    Ss8-140 V23-115
    Ss8-150 V23-135
    Ss8-160 V23-155
    Ss23-160 V23-215
    Ss25.-165 V26-115
    Ss35.-161
     Utawa jinis dening gambar pelanggan '
    Bahan 4.6 5.6 8.8 10.9
    Material Q235 35 # 45 # 40Cr
    mechanical kekuatan tensile: ≥400Mpa kekuatan tensile: ≥500Mpa kekuatan tensile: ≥800Mpa kekuatan tensile: ≥1000Mpa
    Ngasilaken kekuatan: ≥240Mpa Ngasilaken kekuatan: ≥300Mpa Ngasilaken kekuatan: ≥640Mpa Ngasilaken kekuatan: ≥900Mpa
    Elongation: ≥22% Elongation: ≥20% Elongation: ≥12% Elongation: ≥9%
    Cold mlengkung: 90 gelar tanpa crack Cold mlengkung: 90 gelar tanpa crack Cold mlengkung: 90 gelar tanpa crack Cold mlengkung: 90 gelar tanpa crack
    Lumahing kosong (nglengo), oksida ireng, Seng, HDG, lilin, bitumen, Dacromet, Sherardizing
    Standard nuduhake ISO898-1, UIC864-1, lan NF F500-50

     

    sistem fastening railway (1)

     

     

     

    We pabrik Railway Meneng Spike, Clip lan ngawat, High tensile Bolt karo kacang lan mesin cuci, Rail Base (Tie) Plate, Rail Fish Plate, Rail Bahu, Rail Meneng lan Spike, Fish Bolt karo kacang lan mesin cuci, Rail Dowel, Karet lan EVA pad, Crane Rail lan Light Rail, Kayu Sleeper, Auto Bolt lan spare parts Other.

    Informasi Company

    ksalex perusahaan sperusahaan ksalex (1)

    Kunshan Alex Railway Fastening Co., Ltd pabrik fasteners railway lan komponen standar. Minangka fasteners railway anjog manufaktur ing China, karo lisensi produksi Ministry railway Cina, majeng teknologi, instruments pengawasan dhuwur tliti lan layanan, produk kita wis digunakake diekspor ing Amerika Serikat, Jerman, Spanyol, Jepang, Australia, Italia, Belanda, Belgia, Poland, UK, India, lan Afrika Kidul lan sapiturute

    Kita bisa nyedhiyani produk miturut pelanggan gambar lan produk utama samples.Our minangka ngisor iki:

    1. Meneng spike / Coach meneng / Drive meneng / Sleeper Screw, Dog spike / Railroad spike / Kunci spike / Cut spike, etc.

    2. Rail clip / Tension ngawat-ngawati / E, R, SKL clip / Pandrol clip / Deenik clip

    3. putar Bolts / Track Bolt / Special bolts / U bolts / J bolts / Anchor bolts / bolts Foundation / bolts Stud / bolts Rod / bolts Sudhut mlengkung / bolts Tunnel

    4. piring Tie / Base piring / Rail piring / Rail mbenakake basa / Rail Pads / piring Tunggal / pad Tunggal

    5. Fish piring / Joint bar / Rail peserta / Splice Bar

    6. Track bolt / T bolt / Rail bolt / Clamp bolt / Dipasang bolt / Clip bolt / Fish bolt / Square bolt / Rod bolt / Rail bolt peserta

    7. Ireng piring / Rail spring ngawat-ngawati / Anchor piring / Steel clip

    8. Rail Bahu / sleeper Rail sisipan / Rail Anchors kanggo sleepers alur

    9. dowel Plastic / Guide piring / Nylon insert

    Kita nyoba kanggo sumber products ing rega paling!

    GAGELOK Rail Meneng Spike


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Tampilan Online Chat!